mandag 1. desember 2014

Det aller første innlegget i denne bloggen skal omhandle turbulent.no's framtid. 1. mars 2015 lanserer vi en helt ny nettside som er mye bedre tilrettelagt for de forskjellige plattformer, og som gjør det enklere å finne det du er ute etter, og enklere å handle med den betalingsløsningen som passer deg best. Vareutvalget vil endre seg noe, men vi vil selvfølgelig fortsatt levere verdens beste hundekløv, Laika Originalkløv, andre Laika-produkter til hunden, og våre egenproduserte telt.
Vi gleder oss til å kunne tilby kundene våre en nettside som møter dagens krav til effektivitet og brukervennlighet, men før den tid er det mye som skal gjøres. Denne bloggen skal etterhvert fylles med erfaringer, tips, historier og produktinformasjon vi mener kan være nyttige, men før den nye nettbutikken er stablet på bena vil oppdateringer og nye innlegg her komme plutselig og uventet, og noe av det vil bli gjort i rent testøyemed.

Avslutningsvis ønsker vi dere en god førjulstid, og håper alle får fine friluftsartikler i julegave de kan bruke til å trimme vekk ribbe -og pølsefettet! :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar